Monday, April 12, 2010

Festivalul berii e Pa !

Primaria alunga festivalul berii din oras
Luni, 12 Aprilie 2010, 22:01:23

Vesti bune pentru iesenii care sunt adeptii unei atmosfere linistite si totodata vesti proaste pentru amatorii de festivaluri in care berea, manelele si micii sunt ingredientele principale. Sefii din primarie au respins, la finalul saptamanii trecute, o solicitare de organizare a unui festival al berii. Locatia propusa de organizatori: splai Bahlui spre zona Gradinari. Edilii nu sunt dispusi sa mai faca concesii, explicand ca organizatorii nu au decat sa mute festivalul in afara orasului. Si asta deoarece, in anii anteriori, in urma unor astfel de manifestari a ramas o mizerie de nedescris. Mai mult, participantii la festival, cuprinsi de aburul alcoolului, nu se jenau si urinau la intamplare, in scurt timp atmosfera devenind intepatoare. "Am respins solicitarea. Nu suntem de acord cu locatia propusa. A mai fost organizat acolo si nu cred ca este cea mai buna locatie. Nu au decat sa se duca in parcare la Era. Vom rediscuta solicitarea", a declarat Mihai Chirica, directorul tehnic al primariei. Solicitarea va fi reanalizata in cursul zilei de astazi. Evenimentul propus de Events Management Company SRL ar urma sa desfasoare in perioada 4 - 10 mai.
Ciprian BOARU ciprianboaru•bzi.ro



Sunt foarte bucuros ca nu li se mai permite alora cu festivalul lui peste prajit cu manele si tigani ciorditori sau morti de beti si cocosi nevoie mare..participanti am vrut sa spun, pardon.

Ideea ar putea fi dezvoltata si pe viitor intr-un sens la fel de constructiv si anume sa se organizeze de cateva ori pe saptamana astfel de paranghelii in afara orasului mai ales in week-end. Astfel ne vom simti unii ceva mai aerisiti...

No comments: