Monday, October 19, 2009

Nesimtira bunului simt.

Vreau o Românie în care pensiile si salariile să fie de bun simt!
Fiecare român trebuie să câstige pentru cat munceste. Fara pensii speciale, sporuri nejustificate si salarii indecente pentru categorii privilegiate precum parlamentarii sau magistratii.
Vreau o Românie cu o justitie de bun simt, în care nimeni să nu fie mai presus de lege. Vreau ca românii să aibă încredere în viitorul copiilor lor când îi trimit la scoală. Asta nu se poate realiza decât cu un sistem de educatie de bun simt, ancorat în realitatea de pe piata muncii.
Vreau ca românii să fie tratati decent când se duc la medic, la politie sau să îsi plătească taxele. Ne trebuie o administratie competentă si eficientă, nu o armată de birocrati.

Vreau o Romanie a bunului simt!

www.basescu.ro


La rece gandind,politica nu este si nici nu trebuie sa fie asemanata cu moralitatea sau cu religia.Politica este de sine statatoare.E bazata pe minciuna si interes.
Credem noi ca suntem mai cinstiti ca ei,mai drepti,mai altfel,in realitate nu avem aceeasi meserie.Ei asta invata,asa sunt pregatiti.

Trebuie sa fii cel putin infantil sa crezi ca exista in lumea asta un politician,la nivel inalt,care sa aibe aptitudini de Mesia.Dar ce vad pe site-ul domnului presedinte,inca in functiune,ma scarbeste.

Mintiti si voi cu profesionalism domnilor.

Avand asemenea sloganuri,eu ca alegator, simt ca in ochii dumnealui sunt un retardat cu balute in coltul gurii.Ma simt jignit.

Domnule presedinte,unde ati fost cinci ani de zile?
Pentru ce anume ati fost votat acum cinci ani de zile?Nu cumva pentru lucrurile astea?

Asta nu se numeste politica ci nesimtire,impertinenta si lipsa de profesionalism.

Noi facem comparatii cu alte state.Gresit.Cum putem noi sa ne comparam cu tari in care sistemul este crescut in spirit democratic de sute de ani?Dar cand nici macar nu se inccearca...
Va rugam,veniti cu niste sloganuri mai de "bun simt".TOTI!

No comments: