Tuesday, June 23, 2009

Ministrii Berceanu si Paleologu, "sefi" la PD-L Iasi

Prim-vicepresedintele PD-L, Adriean Videanu, a anuntat ieri ca cele 9 organizatii judetene care au inregistrat rezultatele cele mai slabe la alegerile europarlamentare au fost trecute sub responsabilitatea ministrilor democrat-liberali, pentru a le consolida. Printre acestea se regaseste si filiala ieseana.

Videanu a mai aratat ca demersul va fi pus in practica imediat, iar ministrii desemnati urmeaza sa aibe mai multe deplasari in teritoriu, pentru a verifica aceste filiale. "Filiala Iasi va fi coordonata de ministrii Radu Berceanu si Toader Paleologu... Niciun lider de filiala nu va fi sanctionat maine (astazi - n.r.), la Colegiul Director", a declarat Adriean Videanu.

Conducerea PD-L a stabilit, in sedinta Biroului Permanent National din 15 iunie, principiile sanctionarii organizatiilor cu rezultate foarte slabe la euroalegeri, acestea urmand sa fie puse sub "supraveghere speciala", de catre observatori de la centru.

Oajdea: "Iesenii asteapta altceva"

Decizia nu a fost privita cu ochi buni de principalii contestatari ai lui Dan Carlan. Cel mai revoltat s-a aratat deputatul Daniel Oajdea. "Cred ca trebuia pus cineva din filiala. Este ca si cum ai da o aspirina unui pacient foarte bolnav, ii mai alini putin suferinta, dar nu il vindeci. Speram sa fie bine, dar Radu Berceanu, oricat de bun ar fi ca ministru, este departe de Iasi. Probabil de filiala se va ocupa tot Dan Carlan. In acest caz, Biroul Permanent National trebuie sa isi asume rezultatele din toamna. Iesenii asteapta altceva. Nu vad cum s-ar imbunatati imaginea filialei", a afirmat Daniel Oajdea.

Dan Carlan, presedintele PD-L Iasi, nu a putut fi contactat telefonic pentru a comenta gestul liderilor partidului.

Autor: Marius PARCIU


Sa analizam putin unele aspecte din articolul de mai sus.Contestatarii domnului Dan Carlan,contesta puterea dumnealui de a mai conduce filiala Iasi a PD-L.Toate bune si frumoase,treaba lor,nu?Pai da,doar ca undeva la mijloc ei sunt persoane publice,persoane care se ocupa momentan de binele meu ca cetatean si ma scoate din sarite cand cineva ma ia de prost.Ca cetatean.

Oajdea: "Iesenii asteapta altceva"

Eu si inca alte cateva sute sau mii de ieseni,traim in Sibiu?Adica sincer,domnule Oajdea,chiar crezi ca ne intereseaza pe noi problema dumneavoastra cu Dan Carlan?
Iesenii asteapta altceva...toata tara asteapta altceva,de aia nu s-au dus la vot 3 sferturi din populatia Romaniei,te-or astepta iesenii pe dumneata te pomenesti.

Liderii de filiele sunt de vina

Cum naiba,sa-mi fie scuzat "cum",sunt ei de vina?Nu candidatul pe persoana fizica care este,este de vina?
El e lider,el conduce,el sa fie tras la raspundere ca asta intra in atributiile lui de lider.Corect,dar candidatii care au facut scoruri proaste,ei nu sunt vinovati cu nimic?

Probabil de filiala se va ocupa tot Dan Carlan. In acest caz, Biroul Permanent National trebuie sa isi asume rezultatele din toamna.

Cat de prosti ne cred unii sau cat de in lapte traiesc ei.Tineti minte privirea aia uimita a sotilor Ceausescu cand "multimea" incepea sa se revolte?In aceeasi situatie sunt si ei acum dupa europarlamentare.Sunt disperati,dau vina unii pe altii,se comporta ca niste oi fara ciobanas si caine.
Domnilor politiceni,aceasta este revolta noastra,prin absenteism,la cum ati condus tara dupa revolutie si domnule Oajdea nu din cauza lui Dan Carlan o sa aveti probleme de ordin national in toamna ci din cauza lui "Ha,ha,ha".
Va dorim succesuri!

No comments: