Wednesday, February 3, 2010

Calinescu vs Basescu

Pentru a demonstra cum evoluează relaţiile dintre oameni, Mircea Badea a prezentat un filmuleţ din 1999 în care apar preşedintele Traian Băsescu, pe atunci ministru, şi realizatorul TV Florin Călinescu într-un schimb de replici înţepătoare. În 2010, Florin Călinescu spune că va accepta propunerea de a candida la postul de deputat rămas vacant în urma plecării Danielei Popa, numai dacă i-o va cere şeful statului. „Dacă Băsescu spune Laşi gargara şi te-ai dus ambasador la Washington, îi voi spune Domnule preşedinte, am înţeles!”




Eu cred ca Florin Calinescu a inteles perfect mecanismul. In politica, azi esti pe pluta, maine in barca ,altfel te mananca pestii.

Personal cred ca are absolut toate calitatile pentru a fi membru PDL si mai mult, deputat in partidul portocaliu : aroganta, zeflemea, smechereala ,porceala. Ii lipsesc niste sute de mii de galbeni dar e pe drumul cel bun.

Daca pe vremea aceea era vedeta nationala prin intermediul Pro si prin prisma faptului ca lua la misto clasa politica, acum vrea sluj la curtea imparatului.

Va potriviti ma,eu zic sa va luati.

No comments: