Friday, January 22, 2010

Violul.Solutii practice.

● Fata, eleva in clasa a IX-a la Liceul Pedagogic din Iasi, a fost obligata sa intretina relatii sexuale orale si normale dupa un vagon, chiar intre sinele de cale ferata ● Delia a incercat sa scape din mainile huliganilor si i-a muscat de organul genital in timp ce le facea sex oral


(articolul complet : bzi)

Nu intram in amanunte in acest caz,mai putin in unul. Felicitari domnisoarei,fata este minora si nu putem sa ii aflam numele. Suntem un popor de violatori,betivi si hoti.
Cand plecam peste hotare ne comportam ca acasa si astfel ne eticheteaza lumea exact cum m-am exprimat eu mai sus. In unele tari mai "salbatice",spun unii,violul este pedepsit cu debarasarea organului cu care ai savarsit fapta :) la noi cu inchisoare dar de cele mai multe ori nici cu aceasta.

Care este ideea.Avem prietene,surori,bunici (stiu ca suna horror dar asta este tara) si cand citim in presa astfel de lucruri parca ne strange putin in spate. Cum acest fenomen nu poate fi ingradit cat de putin de autoritatile competente din Ro (spun 'competente' pentru ca aceasta este formularea nu pentru ca ar fi) ci dimpotriva parca devine un sport national, nu-mi ramane sa sper decat ca viitoarele victime vor actiona ca tanara de mai sus.Si daca violatorii lor nu doresc si dragoste orala,atunci sa-si foloseasca feminitatea si sa ii determine sa si-o doreasca sau mai simplu sa le-o ceara chiar ele...dupa care HAASHTI!! :>

Daca oamenii cavernelor,pentru ca romanul este inventiv,vor gasi improprie dragostea orala si se vor limita doar la cea normala,atunci le doresc vizionare placuta:





ps: poate nu o sa va placa episodul acesta,asteptati va rog sfarsitul :))

1 comment:

Anonymous said...

suntem un popor cu sufletul bolnav...