Sunday, November 1, 2009

Suporterii lui Basescu


Ce parere aveti,femeile alea doua cu batic din poza de mai sus au inclinatii politice de dreapta?Credeti ca ati putea purta o conversatie pe teme politice cu ele?

Peste 30.000 de oameni din toata Moldova...

"Promisiuni electorale, atacuri la adresa contracandidatilor, peste 30.000 de simpatizanti din toata Moldova. O mare portocalie. In urale si scandari, “Impreuna cu Basescu. Vino sa votam un singur barbat – pe Traian Basescu”, “Si eu votez cu Traian Basescu”, mii de simpatizanti din intreaga Moldova s-au adunat duminica la Iasi pentru a-l sustine pe Traian Basescu in cursa pentru presedintie." (hotnews)

Ce-mi plac lucrurile aste vazute din multime,din miezul problemei cum se spune.Ei vin aranjati in culorile partidului pentru care scandeaza,exista cativa agitatori care insufletesc scandarile,iar oile repeta.Din zecile de mii,doar cei care sunt membri in partidul x isi sustin conducatorul(de multe ori de frica sau obligatie),restul repeta ce spun altii.Ei nu stiu ce inseamna doctrina ,majoritatea nu au citit in viata lor Constitutia tarii in care traiesc.
Atata vreme cat vor exista printre noi acesti oameni educati in spirit de turma,in vechile scoli comuniste,nu vom avea o democratie macar subreda.
Asa ca poate candida si Iisus la prezidentiale,nu va fi altfel.Saracia,prostia,imputiciunea nu o schimba nici un presedinte,ei,oamenii de la tara adusi la oras de comunisti sa lucreze in fabrici,trebuie sa se schimbe sau sa "dispara" ca generatie.

In concluzie,ne mai destindem sau incruntam in fiecare zi pana cand shoul alegerilor va desemna un castigator.Eu unul voi vota ori din scarba in turul 2 pe adversarul actualului presedinte sau cu ochii inchisi.

No comments: