Monday, November 23, 2009

Dupa vot.





Crin Antonescu

La fel cum acum cinci ani nu am crezut in capitan,l-am citit cum s-ar spune,nici acum nu am crezut in Antonescu.Aseara,dupa aflarea rezultatelor sondajelor de opinie,Crin Antonescu a avut un discurs foarte basescian.
-Oamenii cinstiti,destepti l-au votat pe el,restul au votat prost,dupa cum ni se sugereaza in discurs.
-L-au furat trusturile mogulilor.Aici as vrea sa comentez putin.

1: Cum l-or fi furat trusturile oferind niste sondaje de opinie in ziua votului? Cine se duce sa voteze cu un candidat in detrimentul altui candidat pe baza acestor sondaje? Cine ar fi votat cu Basescu pentru ca era pe primul loc si s-a gandit:
a) votez Base ca el e pe primul loc si nu-mi place sa pierd;
sau:
b) votez Geoana,nu Antonescu,e pe locul 2 si clar,locul 2 e mai bun decat locul 3;
2: Cum e posibil sa ai o asemenea declaratie identic basesciana,atata vreme cat erai prezent cand pe Realitatea ,cand pe Antena 3 atat de des? Atata vreme cat jurnalisti de la una din cele doua televiziuni atacate afirma ca ei vor vota Antonescu? Urat.

- Geoana si Basescu sunt plini de grupuri de interese,el e curat si placut uscat.Partidul PNL e singurul partid din tara care are in jurul lui numai oameni cinstiti si gospodari precum Relu Fenechiu,Dinu Patriciu..etc

update: si-a spalat pacatele in seara asta la sinteza zilei.

Mircea Geoana.

- A folosit mecanismul PSD din mediul rural.
Tarani nespalati cu glod intre dinti,ciobani betivi,femei curve proaste,sunt cetateni ai aceste tari cu drept de vot,iar un presedinte trebuie sa ii reprezinte si pe ei.Daca dreapta este cu mintea prea ascutita pentru acestia,sa se mai gandeasca.Acum 5 ani l-au votat intelectualii pe Basescu si cred ca e clar ce specimen a ajuns presedinte,deci ma lasa rece tipul asta de comentariu pe care il folosesc Antonescu si Basescu sau simpatizantii lor.
- Geoana sa renunte la discursul de pe foi.
Desi presedintele unei tari trebuie sa fie ambasadorul acesteia peste tot in lume cu profesionalism,desi in celelalte tari nu conteaza ca citesti de pe foi sau vorbesti pe de rost,noi suntem mai speciali. Asadar,Geoana sa tina cont ca trebuie sa convinga un popor sarac dar cu bmw la scara.

Traian Basescu

Nimic nou.Acelasi el,cinstitul si preaiubitul.
- Dreapta a castigat.
Sa-mi explice mie cum Ion din Glod iubeste politica de dreapta cand el habar n-are ce sa manance de la o zi la alta.Partidele de dreapta au filiale si primarii castigate si la sate.
Cei care au votat Crin Antonescu la aceste alegeri au votat impotriva domnului capitan fara sa ii intereseze doctrine,planuri de guvernare,etc.
Cum e posibil sa-ti insusesti un electorat care a votat referendumul atata vreme cat concret,stampila lor nu a bifat dreptunghiul in care erai incadrat?


Cei trei.

- Sa-mi explice toti,in egala masura,cum e posibil sa te duci cu sacul de faina la oameni pentru a te vota si dupa sa tipi ca tu ai fost cel mai corect.
- Sa-mi explice cei care au atacat un alt candidat ca are bagabonti in spate atata vreme cat si la el ograda are buruiana.
- De ce nu vor sa inteleaga ca discursul asta provoaca scarba multora?

Turul doi.

Votez Mircea Geoana.

2 comments:

Ianculescu Cristian said...

nu poti sa il compari pe Crin cu Basescu si nici pe Geoana.
Poate ca a zis acel discurs din cauza stresului, emoriilor, nervi , etc.

ES said...

Nu l-am comparat,am spus ca discursul a fost identic,nu mai intru in detalii. Daca esti cinstit si corect,o faci pana la capat chiar si cand esti nervos.
A dres busuiocul in seara asta,a fost mai uman,poate prea uman pentru un om politic din tara asta.