Thursday, October 29, 2009

Taranul,oile si lupul

Preşedintele Traian Băsescu l-a acuzat, miercuri seară, pe Ion Iliescu că a "nenorocit România timp de 12 ani" şi l-a sfătuit să nu se mai implice în politică şi "să-şi vadă liniştit de pensie".

"Cât timp eu voi fi preşedinte, nu voi mai lăsa această ţară pe mâna lui Iliescu, Hrebenciuc, Voiculescu . Dacă domnul Iliescu şi cu Hrebenciuc şi cu Vanghelie şi cu Mircea Geoană obţin cel mai mare număr de voturi, plus Voiculescu, că ei sunt în alianţă, PSD+PC, foarte bine, nu voi mai fi eu preşedinte. Dar cât timp eu sunt şeful acestui stat nu voi mai lăsa aceşti oameni să facă jocurile în ţară, să aibă ţara pe mână, ţara trebuie redată românilor ", a declarat Băsescu la TVR 1.

Şeful statului a precizat că nu a făcut niciun compromis de-a lungul anilor cu Iliescu, Hrebenciuc şi Vanghelie şi nu are de gând să facă acest lucru nici măcar la final de mandat.

"Nu l-aş fi acceptat ca partener de negociere pe Ion Iliescu. Nu pot negocia cu un om despre care spun oricând că a însemnat rămânerea în urmă a României, un om care a blocat România, un om sub care au înflorit marii moguli, marii magnaţi, în tăcere. Acum nu mai este în funcţie şi ar fi bine să-şi vadă de pensia lui liniştit. A nenorocit destul România 12 ani ", a continuat Băsescu acuzele la adresa lui Iliescu.



Frustrant,intr-adevar,cand simti ca ai calcat numai in oale timp de cinci ani si nu ai fost la nivelul lui Iliescu (ba chiar patetic se poate spune in cazul asta).

In campania electorala domnul presedinte ne aduce in vedere ca Geoana este o marioneta a acestor oameni: Iliescu,Hrebenciuc,Vanghelie.Adica Geoana e un fel de Boc.
Mister,dar cand te-ai pus la masa impopotonata impreuna cu psd-ul acum 9 luni,erau buni?
Conducea Geoana sau Iliescu?

Pam-pam.

No comments: