Sunday, October 11, 2009

Dumnezeu,aliat in campanie?



Mii de oameni au venit astăzi la sfinţirea noii biserici din incinta Palatului Cotroceni. Aflat la ceremonie, preşedintele Traian Băsescu a ţinut un discurs în care a subliniat rolul important al parteneriatului dintre cetăţeni, puterea politică şi cea bisericească.


"De 60 de ani, îi lipsea una din componentele de bază. Îi lipsea simblolul credinţei. De 60 de ani, aici nu s-a mai săvârşit o liturghie. E un moment de bucurie", a afirmat şeful statului.

El a amintit că se împlinesc 330 de ani de când Şerban Cantacuzino a pus piatra de temelie a Mănăstirii Cotroceni.

"Puterea politică, puterea bisericească ortodoxă şi puterea românilor se aşază din nou la un loc", a subliniat preşedintele.

Fără lăcaşul de cult din Cotroceni, condamnarea comunismului nu ar fi fost completă

Şeful statului a mai spus că parteneriatul dintre puterea politică şi Biserica Ortodoxă Română, precum şi acela dintre preoţi şi cetăţenii României este "soluţia care ne duce în unitate şi în bine".

"Vreau să ştiţi că aş fi considerat că raportul prin care am condamnat crimele comunismului n-ar fi fost dus de mine până la capăt dacă una din cele mai importante mănăstiri ale ţării, mănăstirea, astăzi biserica Cotroceni, dărâmată în 1984, n-ar fi fost redată românilor şi credinţei", a adăugat Băsescu.(sursa:evz)







Atat am de adaugat: Mister,acum 5 ani presa a fost aliatul numarul 1 in lupta dv impotriva jefuitorilor,au crezut multi in dumneavoastra.Eu nu.Nici nu ma ajuta asta cu nimic,nici nu am castigat vre-un premiu dar ma pot bucura cand vad ca apucati spre cele sfinte cand e parjol in tara...


"..parteneriatul dintre puterea politică şi Biserica Ortodoxă Română, precum şi acela dintre preoţi şi cetăţenii României este "soluţia care ne duce în unitate şi în bine".


Da,presa a intors armele impotriva dv pentru ca ati fost un ignorant cu iesiri golanesti impotriva'i.Poporul va contesta.Tinerii "nu mai pun botul".Acum avem campanie.Stim bine ca pensionarii sunt cei mai bine educati cand vine vorba de mers la vot,mai stim ca ei formeaza o majoritate electorala,e oarecum normal sa il cautam pe Doamne-Doamne...

Ce ne facem in schimb,daca Dumnezeu o sa ii asculte pe cei care va dau la dracu' si nu pe dumneavoastra,Maria ta?

Ar mai fi unul care il invoca pe Dumnezeu,dar ala nu conteaza ;)

No comments: