Tuesday, July 7, 2009

Serviciile Secrete

Poate sunt eu putin exagerat,poate chiar paranoic,nimeni nu e perfect,dar am o mica teorie despre ce se intampla in tara asta si nu cred ca sunt singurul.
Dupa parerea mea,serviciile secrete reprezinta cea mai puternica arma dintr-un stat iar cine le manevreaza este un om extra-ordinar de puternic.De ce cred asta?
Pentru ca serviciile secrete se ocupa cu INFORMATII!
Iti asculta telefonul,iti citesc email-ul dar cel mai important: creeaza imaginea unui om,diversiuni,manipuleaza opinia publica dupa interes,inventeaza identitati sau le distrug.

Cel mai grav este insa ca sunt manevrate politic.


Povestea asta nu se petrece doar in Romanica.In orice tara e aceeasi poveste.Tine-ti minte 9/11?Daca mai exista persoane care cred ca turnurile au fost distruse de avioane,e problema lor,dar le sugerez un documentar: Zeitgeist

Noi avem in tara noastra o institutie care a fost conceputa chiar pentru genul asta de activitati,Doi si un sfert.(Serviciul de protectie internã al Ministerului de Interne, fosta UM 0215)
Aceasta institutie cica ar fi fost a Securitatii si e logic,la revolutie,in tot haosul ala,cine era sa se ocupe de controlul populatiei?Revolutionarii?Ei erau cei mai apti pentru munca asta,cei din fosta Securitate.

In timpul domniei lui Iliescu,serviciile au lucrat tacit,de fapt nici nu aveau prea multa treaba,era liniste in tara,baietii destepti stiau ca daca este panarama nu le ies afacerile.Acum insa,in timpul domnului Basescu,povestea se schimba putin si va dau doar cateva exemple:

Mai tineti minte scandalul cu fiica domnului presedinte,Ioana Basescu?Cand presa i se urcase in cap cu pretentia de a justifica niste sute de mii de euro?

Ioana Băsescu şi-a cumpărat un apartament în valoare de 700.000 de euro, în Băneasa



“Deţin un apartament pe care l-am achiziţionat în luna martie 2008, l-am achitat prin transfer bancar… integral. Sunt notar public, am fost avocat, am câştigat bani, pentru că asta îmi este meseria", a declarat Ioana Băsescu, pentru Realitatea TV


Unde? In cartierul de lux al lui Puiu Popoviciu.

Dar scandalul privindu-l pe Mircea Basescu,fratele domnului presedinte,care se desfasura in aceeasi perioada?

Mircea Băsescu, este implicat într-o asociere după reţeta patentată de Puiu Popoviciu

Si comportamentul smecheresc al fratelui presedintelui:


Cand subiectele erau extrem de fierbinti,domnul Puiu ajunge la DNA,in arest dupa niste declaratii de'a lui Gigi Becali.(Afacerile cu statul a lui Puiu Popoviciu)


La scurt timp,Gigi Becali ajunge la mititica dupa ce a sechestrat chipurile,niste hoti care i-au furat masina.Aici deja treaba a mirosit urat de tot,toata opinia publica fiind de acord ca acest caz era instrumentat politic.
Dar nu despre asta vorbim,important este ca opinia publica a fost dusa de la subiectul Ioana Basescu spre subiectele Puiu Popoviciu si Gigi Becali.


Acum avem un nou scandal politic: Cazul Ridzi

Monica Iacob Ridzi,prietena fiicei domnului Traian Basescu si anume Elena Basescu,este acuzata de mass-media ca ar fi facut campanie candidatului "independent" EBA,din banii publici.Nu are sens sa discutam prea mult despre povestea asta,ideia fiind alta.

La scurt timp apare un nou scandal.Fotbalistul Gica Popescu a fost turnator la securitate.

De-a lungul anilor,povestea este aceeasi.Cum cineva din media isi vara coada prea adanc,imediat apare un nou subiect care muta privitrea cetatenilor de la subiectul initial.

No comments: