Wednesday, July 22, 2009

Lumea vs Weed Shop-uri

Tot mai multi prosti,ca nu le pot spune altfel,ajung la spital din "cauza" produselor de la weed-shop-uri.Astfel in presa locala apar tot felul de articole despre ierburile acestea si efectele lor.Ce ma enerveaza pe mine este ca presa noastra este de tip comunist si,ori extrem de prost informata ori extrem de ignoranta.Pentru ca:

-Produsele weed-shop-urilor nu pot fi de nici o culoare "halucinogene" sau "psihotrope".Ele au un efect euforic,daca ar fi halucinogene nu ar mai fi legale.
-Fatada "nu sunt destinate consumului uman" o intelegem,este una din portitele care ii scapa pe comercianti de unele repercursiuni ale legii
-Ce nu inteleg : De ce nu sunt intrebati cei care ajung la spital cu "halucinatii" cat au fumat (tigara care i-a adus pe patul de spital cat continea din intregul plic cumparat) si daca au consumat bauturi alcoolice.In cazul in care pun tot plicul intr-o tigara si mai consuma si alcool(lucru total neindicat) este si normal ca ii apuca benga.

In Iasi sunt foarte multe magazine de profil iar autoritatile au cam pierdut controlul,imaginati-va discutii pe strada sau la telefon de genul:

"luam niste foc* ?" ; "puem bani sa luam niste iarba*..." etc

Daca pana in toamna anului trecut discutiile de genul asta duceau intr-un singur loc si anume la consumul de droguri de mare risc,acum ele nu mai duc nicaieri.E o bulibaseala in capul autoritatilor,nu mai inteleg nimic,pentru ca aceste discutii in prezent duc spre ierburile legale.

Demaidetinand controlul,vor sa le inchida.Am fi tara cea mai idioata din lume.

De ce este vina comerciantilor pentru ca omul e dobitoc si fumeaza aceste produse in exces?
De ce este vina comerciantilor ca aceste persoane ignora sfatul lor : NU COMBINATI CU ALCOOL! ?
De ce nu interzic si alcoolul,daca este vorba despre siguranta cetateanului?Cati nu beau pana ajung la spital in coma alcoolica sau pana ii gasesc familiile morti in casa?Alcoolul este un produs euforic.


Atentie !!!

Nu toate persoanele care utilizeaza,
plante sau produse etnobotanice,pot avea efectele dorite !!!
Efectul difera foarte mult de la o persoana la alta ,
in functie de rezistenta organismului fiecaruia la aceste produse .

Unele persoane pot avea efecte superbe cu produse etnobotanice,
altele pot avea Bad-Trip, sau simplu nu vor simti nimic !!!
Rezistenta si reactiile organismului uman,
difera foarte mult de la o persoana la alta.




sursa : www.etnoplant.ro


Ce inseamna asta?Ca esti AVERTIZAT despre efectele dorite sau mai putin dorite iar utilizarea defectuasa insemna excesul.



Eu personal NU sustin consumul de sumbstante de la weed-shop-uri la fel cum NU sustin consumul de alcool,de calmante de tip xanax,de pastile pentru slabit,de E-uri din alimentatie etc dar asta nu ma poate tine de-o parte de subiectul asta pentru ca se face o dezinformare prin presa.
Inca mai aveti ca targhet persoanele peste 50 de ani?Putin profesionalism va rog!

In final nu pot decat sa le urez autoritatilor sa mai si construiasca nu numai sa distruga ce nu inteleg sau ce nu pot controla.Nu e vina unor comercianti de produse legale in toata lumea ca ei nu pot detine controlul.

Acest post se datoreaza unui articol dintr-un ziar local care are un titlu ce incrimineaza direct produsele de genul asta dar nu si pe idiotii care i-au dat pustiului de 15 ani sa fumeze si sa bea.
Faceti o presa de rahat micutilor!

1 comment:

Mav said...

aceste magazine vand totusi niste produse care nu sunt pentru consum uman si sunt si recent "inventate". nu poti sti ce efecte au pe termen lung sau cat de mult iti distrug sanatatea si multe dintre ele sunt prea intense pentru copiii sau persoanele care le consuma. mi se pare normal ca unii au ajuns la spitale de frica. nici macar nu poti sti ce e in tiplele respective...