Wednesday, July 15, 2009

Cuvantarea Emilului.

"Numai intr-o tara absurda un personaj primitiv cu educatie precara se poate pronunta in probleme de educatie si stiinta. Numai intr-o tara absurda un personaj care si-a aratat incompetenta in perioada sa ministeriala isi permite acum sa dea sfaturi altor ministri. Numai intr-o tara absurda un personaj ca el poate fi acceptat ca moderator", a declarat fostul presedinte Emil Constantinescu

Foarte frumos spus,frumos de umilitor as putea spune chiar,iar de pregatirea intelectuala a domnului Constantinescu nu se poate indoi nimeni.In schimb cu urmatoarele nu pot fi de acord:


"Avem nevoie de un presedinte care este opusul mitului salvatorului. Avem nevoie de un presedinte care sa poata solidariza energiile in jurul unui eveniment major"

"Crin Antonescu nu o sa fie nevoit sa faca asta in confruntarea electorala. El are profilul omului de care are Romania nevoie. Poate fi prezentat ca un luptator impotriva coruptiei", a mai spus acesta.



Domnule fost presedinte,si de mitul luptatorului impotriva coruptiei ne-am saturat,mai ales cand domnul Crin vine dintr-un partid care a stat la guvernare cativa ani bunisori.I-am vazut pe toti.Ne e greata de toti.
Crin Antonescu o fi avand profilul omului de care are nevoie Romanica dar si Basescu il avea acum cinci ani.
Suntem cativa,in jur de trei sferturi din populatia tarii cu drept de vot,care ne-am saturat de teatrul asta.
Veniti macar cu ceva nou,inovator,prostiti-ne mai inteligent!Daca nu,il votez pe Radu Duda,el macar e ceva nou...si cam atat.Trist.

No comments: