Monday, July 27, 2009

Ce mai putem gasi prin produsele de tip fast-food

Iata cateva cazuri in care produsele de fast-food au fost presarate cu anumite ingrediente nu doar scarboase, ci si terifiante!

1. Un deget
O femeie din California a sustinut in 2005 ca in sosul de chili a gasit nimic altceva decat varful unui deget! Politia a pornit investigatiile, analizand degetele tuturor angajatilor. Surpriza a fost insa cand femeia a marturisit ca ea a pus “ingredientul” special in mancare. Dupa cum era asteptat, aceasta a fost imediat trimisa la inchisoare.

2. Piele de om
Un individ a castigat o suma frumusica de bani dupa ce a muscat dintr-un sandwich care continea si o bucata de carne de om, care detinea amprente digitale. Bleaaaah! Managerul fast-food-ului a declarat ca si-a taiat din greseala un pic de piele atunci cand pregatea salata…

3. Lame de ras
Un barbat din New York a vrut sa dea in judecata un restaurant, pretinzand ca in hamburger-ul sau a gasit lame de ras. Problema a fost insa ca politistii au descoperit ca barbatul se taiase intentionat in interiorul gurii pentru a castiga niste bani.

4. Mucus
Un angajat al unei gogoserii i-a servit unui politist cafea care continea si un ingredient secret: saliva amestecata cu mucus. Politistul a trimis bautura la testat, dupa care s-a simtit liber sa-l aresteze pe tanarul tupeist.

5. Saliva
Se pare ca nimeni nu prea ii inghite pe politisti. Dar nici acestia n-au reusit sa inghita un sandwich de la Burger King, cand acesta a fost presarat cu saliva de catre doi angajati in 2004. Acestia au incercat sa se scoata spunand ca unul din ei a scuipat in el din gluma, iar celalalt l-a servit fara sa stie. Din pacate scuza n-a functionat, ambii fiind trimisi la parnaie pentru 6 ani + o amenda de 10 mii de dolari.

6. Cioburi
Nici McDonald’s nu se lasa mai prejos. Politistul John Florio a dat in judecata firma pentru 6 milioane de dolari pentru ca a gasit bucati de sticla in burger-ul lui. Angajatul si-a recunoscut vina.

7. Spray de Graffiti
Un tanar de 17 ani a hotarat sa-i joace o farsa unui politist punandu-i in burger o substanta care indeparteaza graffiti-ul. Barbatul a fost bolnav pentru mai multe zile, iar angajatul a trebuit sa-i plateasca spitalizarea si sa stea inchis 9 luni (dupa ce-si termina scoala).

8. Deget inghetat
In mai 2005, un individ a confundat un deget uman congelat cu o bombonica din inghetata. Asa ca evident, a inceput sa-l linga. Se pare ca organul provenea de la un angajat care a suferit un accident la lucru. Barbatul planuieste sa dea firma in judecata, iar pana atunci tine degetul respectiv la pastrare.

9. Breloc
O femeie a descoperit in burger-ul ei un breloc de chei care afisau o scena porno. Aceasta aproape ca si-a spart dintii, asa ca nu vrea sa stea cu mainile in san pana ce vinovatii nu vor plati!

10. Marijuana
Burger King a comis-o din nou! Doi politisti au servit cu placere niste sandwich-uri in care angajatii au strecurat frunze de cannabis. Incidentul s-a petrecut in 2006, iar Burger King s-a ales cu un proces.

No comments: