Wednesday, July 8, 2009

Ce n'est pas possible !


Locuitorii Californiei susţin că au găsit o metodă neconvenţională de salvare a economiei Statelor Unite. Oamenii se luptă pentru dreptul...de a plăti noi taxe.

Aceştia au lansat o campanie publicitară pentru legalizarea marijuanei. Ei propun impozitarea consumului şi, implicit, punerea pe picioare a economiei SUA, arată Associated Press.

Spotul Marijuana Policy Project durează 30 de secunde. În reclamă, apare o femeie care recunoaşte că este consumatoare de marijuana.

"Suntem consumatori de marijuana. În loc să fim trataţi ca nişte delincvenţi pentru consumul unei substanţe mai puţin dăunătoare decât alcoolul, vrem să ajutăm economia. Taxele provenite din industria marijuana ar putea plăti salariile a 20.000 de profesori".

Reclama va fi difuzată de mai multe canale de ştiri din Los Angeles, Sacramento şi San Francisco. Potrivit purtătorului de cuvânt al Marijuana Policy Project, scopul reclamei este să genereze dezbateri pe acest subiect, nu să încurajeze consumul.

Deficitul bugetar al Californiei este de 24 de miliarde de dolari.

Urmăriţi spotul publicitar:



sursa:antena3


Mai tineti minte panarama iscata in jurul eourocandidatului EBA?Cum au aparut toti cu crucea in fata : Ce n'est pas possible!
Dar stau eu si ma gandesc cand ii vad pe comunistii astia de pe la noi,care dracu e diferenta intre noi si Olanda,Irlanda,Anglia,Spania,Grecia,Italia etc,tari unde ori este legala treaba asta sau cel putin tolerata?Adica noi ce naiba avem?Suntem mai evoluati,mai din garda veche?

Cat o sa mai dureze pana ce "rock-erul ala" nu o sa mai fie privit ca un satanist,cat timp trebuie sa mai treaca pana ce nu vor mai fugi atatia de calculator sau pana ce se vor uita oamenii si la documentare sau emisiuni de stiri in detrimentul celor otv-iste?Mult tare.

Am putea si noi incerca sa legalizam si prostitutia si consumul de "iarba",am face bani frumosi,ar avea ei de furat la greu si tot am ramane cu ceva consistent.Oricum noi nu producem nimic,industrie nu avem,agricultura nu avem,n-avem nimic.Avem un lucru de fapt,pe care il exportam cu mandrie: PROSTIA!

No comments: